Påminnelsetjänsten

Påminnelsetjänsten

Vi hjälper dig att komma ihåg

Det svåra är inte att meditera. Det är att komma ihåg och ta sig tiden att göra det! Det här vet vi, så vi skapade en påminnelsetjänst med en liten tvist. Hos oss får du påminnelser direkt till din telefon i form av ett SMS med några peppande, coachande ord tillsammans med dagens utvalda meditation.

Tvisten är att du kan välja ifall du vill få påminnelsen eller inte, men du kommer aldrig kunna välja när den kommer. En del gillar att få påminnelser varje dag medan andra föredrar någon gång då och då, så vi har valt att lägga oss någonstans där i mellan med påminnelser som varierande kommer ca.2-4 ggr/ vecka. Det hjälper dig att hålla sig kvar på banan, men ger ändå utrymme för att själv få möjlighet att skapa egna rutiner. Allt för att undvika hjärnans förmåga att bli uttråkad vid förutseende händelser.

För att kunna hjälpa dig på bästa sätt vill vi ge dig påminnelse när du minst anar det.

Hjärna ikon

Stress

Tankar som snurrar, livspussel som ska läggas och livet överlag. Ja, det är och kommer alltid vara mycket som händer i våra liv. Det är egentligen inte stressen i sig som är farlig utan bristen på återhämtning. Vi glömmer bort att ladda våra batterier.

Klocka ikon

Komma ihåg

Det är inte svårt att meditera, det behövs inga speciella kunskaper utan det svåra är att komma ihåg och att få in vanan att göra det regelbundet. Det här vet vi redan så vi skapade en påminnelsetjänst för att hjälpa dig komma igång med den bästa vanan du kan ge dig själv.

Meditation ikon kopia

Guidad meditation

Vi påminner dig med ett SMS där du får några peppande och coachande ord tillsammans med dagens utvalda meditation. Det enda du behöver göra är att sätta på dig hörlurarna, sluta ögonen och trycka på play knappen.