Vanliga frågor

/Vanliga frågor
Vanliga frågor2017-11-13T19:53:11+02:00

Vanliga frågor

100 % nöjd kundgaranti2018-12-18T21:32:50+02:00

Vi är så säkra på vår sak att vi alltid ger en 100 % nöjd kundgaranti. När det gäller vår prenumerationstjänst Premium ger vi alltid möjligheten till att prova och använda tjänsten kostnadsfritt under 30 dagar.

Vid bokning av privata lärartimmar eller personligt anpassade meditationskurser är den första inledande sessionen alltid gratis för att du som kund ska få möjlighet att känna efter att det känns rätt. Skulle du fortfarande inte vara nöjd och anser att det här med meditation inte hjälper dig på det sätt du förväntat dig får du 100 % av kostnaden tillbaka förutsatt att du bokat, genomfört 8 sessioner och gjort de övningar som förväntats. Dvs. gett kursen och verktygen en ärlig chans under 8 veckor.

Meditation som andningsverktyg är ingen quick fix utan fungerar precis som vilken annan träning som helst. Övning ger färdighet och det tar upp mot ca 8 veckor att dels etablera en ny vana och märka av varaktiga resultat, även fast de flesta känner av effekterna direkt. Därför sätter vi ett 8 veckors krav på vår garanti.

Hur ändrar jag min prenumerationsform?2017-11-13T21:10:49+02:00

För att ändra prenumerationsform (månad, halvår eller helår) behöver du först avsluta din aktiva prenumeration. Detta gör du via sidan mitt konto. När din prenumeration är avslutad så kan du aktivera en ny prenumerationsform genom att gå till sidan bli medlem och välja den form som passar dig bättre.

Du kommer inte att debiteras förän din gamla prenumerationsform har löpt ut. Du kan se när din prenumerationsform löper ut genom att gå till dina prenumerationer och klicka dig in på den prenumeration du avslutat.

Kan jag fortsätta vara medlem fast jag slutar prenumerera på Medda365?2017-11-20T14:12:41+02:00

Ja, det kan du. Ditt konto har du kvar även fast du avslutar din prenumeration på Scandinavian Meditation. Du kommer inte kunna ta del av de medlemssidor som ingår i premium, men det gör att du väldigt enkelt kan återaktivera din prenumeration när du vill.

Varför vill ni ha mitt mobilnummer?2017-11-20T14:14:30+02:00

För att vi vill hjälpa dig att hålla igång din meditationsträning och peppa dig när det känns tungt. Vi vet att det svåra med meditation inte är hur man gör utan ATT man gör det och gärna regelbundet. En av tjänsterna som ingår i Scandinavian Meditations premium är en påminnelsetjänst. 2-4 ggr/ vecka kommer du få ett SMS med positiv pepp och en påminnelse om att meditera.

Jag är nybörjare – Finns det nybörjarprogram?2016-12-02T15:09:52+02:00

Både Ja och Nej.  Ja, för att vi har samlat ett antal guidade meditationer och inspirationsspår som vi vet är populära när man är helt ny med meditation. Men också Nej, eftersom vi är övertygade om att i grunden behövs inga speciella nybörjarvarianter utan alla typer av guidade meditationer och inspirationsspår passar lika bra till alla. Det finns helt enkelt inga olika nivåer. Det är bara att plugga in hörlurarna, lyssna och följa med oavsett om det handlar om 5 eller 40 minuter, enkelt andningsfokus eller visualiseringsmeditation.

Hur gör jag för att avsluta min prenumeration?2017-11-20T14:16:21+02:00

För att avsluta din prenumeration loggar du bara in på Scandinavian Meditation och går till

”Mitt Konto” och sedan ”Prenumeration”. Där klickar du  ”visa” på din aktiva prenumeration och sedan ”Avsluta” vid åtgärder. Nu är det klart! Du har sedan tillgång till tjänsten tills din innestående betalningsperiod löper ut.

Betalning & kostnad2017-11-20T14:25:50+02:00

Betala gör du enkelt med kort och hur mycket det kostar beror på vilken typ av prenumeration du väljer. Vi vill att du ska få prova i lugn och ro utan att behöva betala något innan du har bestämt dig så då är Premium Månad det alternativ du ska välja. Då får du de första 7 dagarna gratis vilket betyder att du inte behöver betala någonting för att komma igång. Därefter betalar du 79 kr/månad, vilket dras automatiskt. Då slipper du komma ihåg att uppdatera betalningsinformationen och du vet att du alltid har tillgång till nya meditationer. Det finns absolut ingen form av bindningstid så känner du att du inte vill vara medlem längre så kan du avsluta med ett enkelt knapptryck precis när du vill.

Väljer du Premium Halvår eller Helår så vet du troligen redan att det här med meditationer och inspiration är något som passar dig eller så vill du inte ha löpande betalningar varje månad. Här får du möjligheten att betala för 6 eller 12 månader på en gång. Medlemskapet är giltigt under den angivna tiden och även här uppdateras din prenumeration automatiskt efter giltighetstiden har gått ut. Vill du inte förnya din prenumeration kan du självklart avsluta när du vill, men dock senast på sista dagen innan din period går ut.

Vad ingår i tjänsten?2017-11-20T14:30:10+02:00

Guidade meditationer, övningar och behagliga ljud – När du blir medlem hos Scandinavian Meditation får du tillgång till ett stort växande bibliotek av guidade meditationer och inspirationsspår. Det är allt från korta 3 minutare med fokus på andningen till mer djupgående, punktspecifika visualiseringsmeditationer. Det finns alla möjliga tänkbara varianter helt enkelt för att variationen är bra för vår utveckling och vår hjärnstimulans. Vår hjärna har en tendens att bli uttråkad och förutseende när vi gör samma sak om och om igen, vilket oftast leder till att vi kan få svårt att uppehålla nyfikenheten och vårt praktiserande.

Eftersom meditationen är ett verktyg och mindfulness för oss är ett förhållningssätt till livet har vi också ett stort antal ljudfiler som är mer inspiration än regelrätt meditation. Helt enkelt för att vi vill sprida inspirerande kunskap om hur vi kan tänka nytt, tänka annorlunda och få starka verktyg att förhålla oss till allt vi springer på i livet.

Facebookgruppen – Facebookgruppen är en sluten grupp på Facebook där man egentligen kan prata om vad som helst så länge man håller sig kring ämnet så klart. Ingen fråga eller undran är för liten eller för dum. Det vi vet av erfarenhet är att när man börjar komma igång med sin meditationsträning då kommer det frågor och de bästa svaren brukar man få genom att samtala och dela sina erfarenheter med varandra. Facebook är ett enkelt och bra forum för det här ändamålet. Där finns även möjligheten att på ett närmare och intimare sätt få svar på sina frågor från oss inspirationsguider.

Påminnelsetjänsten – Vi vet att det svåraste med att meditera är inte hur man gör utan ATT man gör det och gör det regelbundet. Därför skapade vi en påminnelsetjänst med en tvist. Tvisten är att du kan välja ifall du vill få påminnelsen eller inte, men du kommer aldrig kunna välja när den kommer. En del gillar att få påminnelser varje dag medan andra föredrar någon gång då och då, så vi har valt att lägga oss någonstans där i mellan med påminnelser som varierande kommer ca.2-4 ggr/ vecka där du får ett SMS med en påminnelse om att meditera.

Du får en länk till en speciellt utvald meditation. Du kan självklart själv välja om du vill ha tjänsten aktiverad eller inte, men du kommer inte själv kunna styra när du ska få din påminnelse. Det finns en tanke med det! Att vi kan styra och välja själva är fantastiskt bra, men många gånger behöver vi det oväntade för att uppehålla inspirationen och ge hjärnan den stimulans den behöver.

Mandalas – De flesta av er känner säkert till målarböcker för vuxna och en del har säkert känt vad skönt avkopplande det är att sitta som ett litet barn igen och färglägga olika typer av mönster. Det är en typ av fysisk meditation och har en ren läkande effekt på stressade hjärnor. Eftersom vi vet att det finns en meditationsform för precis alla och färglägga Mandalas är en som vi själva älskar så har vi ett växande bibliotek på över 100 olika Mandalas färdiga för dig att printa och bara sätta sig i lugn och ro för att meditativt färglägga.

Hur blir jag medlem i Medda365?2017-11-20T14:31:16+02:00

Du väljer ett av de tre premium alternativen Månad, Halvår eller Helår och går vidare till ”Bli Medlem”. När du har fyllt i dina uppgifter och gått vidare till betalningsfunktionen så är det klart. Du kommer få ett välkomstmail och kvitto så fort du har blivit medlem.

Nu är det bara att logga in och bli inspirerad och börja meditera.

Hittade du inte det du letade efter? Kontakta oss så svarar vi på dina frågor!