Vi är så säkra på vår sak att vi alltid ger en 100 % nöjd kundgaranti. När det gäller vår prenumerationstjänst Premium ger vi alltid möjligheten till att prova och använda tjänsten kostnadsfritt under 14 dagar.

Vid bokning av privata lärartimmar eller personligt anpassade meditationskurser är den första inledande sessionen alltid gratis för att du som kund ska få möjlighet att känna efter att det känns rätt. Skulle du fortfarande inte vara nöjd och anser att det här med meditation inte hjälper dig på det sätt du förväntat dig får du 100 % av kostnaden tillbaka förutsatt att du bokat, genomfört 8 sessioner och gjort de övningar som förväntats. Dvs. gett kursen och verktygen en ärlig chans under 8 veckor.

Meditation som andningsverktyg är ingen quick fix utan fungerar precis som vilken annan träning som helst. Övning ger färdighet och det tar upp mot ca 8 veckor att dels etablera en ny vana och märka av varaktiga resultat, även fast de flesta känner av effekterna direkt. Därför sätter vi ett 8 veckors krav på vår garanti.