Scandinavian Meditation

Välkommen hit!

Jag har en vision om att förändra världen, att göra livet lite bättre för både dig, mig och tillslut alla. Jag vet att det kan låta storslaget och lite naivt, men jag är övertygade om att vi alla kan göra skillnad om vi bara tar ett litet steg i taget och börjar här med oss själva först. Det var därför jag startade Medda – Scandinavian Meditation.

Efter en långdragen och kraftig utbrändhet fick jag själv möjligheten att bli introducerad till mindfulness och meditation. Insikten om vilket starkt verktyg meditationen är och hur många som verkligen skulle må bättre och få balans i sin vardag ledde mig till att starta Medda – Scandinavian Meditation.

Min förhoppning är att jag ska få möjligheten att hjälpa dig skapa ditt lugn, att det här får vara din egna plats för återhämtning och bli din retreat i vardagen!

Henrietta Z. Hammarlund
Henrietta Z. Hammarlund

Jag vill hjälpa dig att skapa tid för återhämtning, visa vägen in i meditationens värld och få berätta om vilket fantastiskt starkt verktyg det är för att få ordning på sitt liv, kunna hantera den där vardagliga stressen vi alla har och faktiskt få fler lugna, sköna och lyckliga stunder i livet.

Mitt mål är att göra det enkelt att komma igång med sin meditationsträning. Enkelt att förstå vad meditation är och varför det är så bra för oss. Att ge inspiration och variation när det kommer till kunskap, övningar och de guidade meditationerna. Därför skapade jag Scandinavian Meditation och vår prenumerationstjänst Premium. Där jag guidar dig genom dagens meditation och hjälper dig att komma ihåg den där viktiga återhämtningen, din egna stund.

Det enda du behöver göra för att lära dig att meditera är att sätta på dig hörlurarna och trycka på play!