Scandinavian Meditation

Hej och välkommen hit till oss!

Jag och mina kollegor har en vision att förändra världen, att göra livet lite bättre för både dig, mig och tillslut alla. Vi vet att det kan låta storslaget och lite naivt, men vi är övertygade om att vi kan göra skillnad om vi bara tar ett litet steg i taget och börjar här med oss själva först. det var därför jag startade Medda – Scandinavian Meditation.

Vår förhoppning är att Scandinavian Meditation ska få möjligheten att hjälpa dig skapa ditt lugn, att vi får vara din egna plats för återhämtning och bli din retreat i vardagen!

Vi vill hjälpa dig att skapa tid för återhämtning i vardagen, visa vägen in i meditationens värld och få berätta om vilket fantastiskt starkt verktyg det är för att få ordning på sitt liv, kunna hantera den där vardagliga stressen vi alla har och faktiskt få fler lugna, sköna och lyckliga stunder i livet.

Vårt mål är att göra det enkelt för alla att komma igång med sin meditationsträning. Enkelt att förstå vad meditation är och varför det är så bra för oss. Och att ge så mycket inspiration och variation när det kommer till kunskap, övningar och de guidade meditationerna. Därför skapade vi Scandinavian Meditation och vår prenumerationstjänst Premium. Där vi guidar dig genom dagens meditation och hjälper dig att komma ihåg den där viktiga återhämtningen, din egna stund.

Det enda du behöver göra för att meditera hos oss är att sätta på dig hörlurarna och trycka på play! 

Varmt välkomna!

Henrietta Z Hammarlund

KONTAKT