Guidade meditationer, videos, övningar och behagliga ljud – När du blir medlem hos Scandinavian Meditation får du tillgång till ett stort växande bibliotek av guidade meditationer och inspirationsspår. Det är allt från korta 3 minutare med fokus på andningen till mer djupgående, punktspecifika visualiseringsmeditationer. Det finns alla möjliga tänkbara varianter helt enkelt för att variationen är bra för vår utveckling och vår hjärnstimulans. Vår hjärna har en tendens att bli uttråkad och förutseende när vi gör samma sak om och om igen, vilket oftast leder till att vi kan få svårt att uppehålla nyfikenheten och vårt praktiserande.

Eftersom meditationen är ett verktyg och mindfulness för oss är ett förhållningssätt till livet har vi också ett stort antal ljudfiler som är mer inspiration än regelrätt meditation. Helt enkelt för att vi vill sprida inspirerande kunskap om hur vi kan tänka nytt, tänka annorlunda och få starka verktyg att förhålla oss till allt vi springer på i livet.

Facebookgruppen – Facebookgruppen är en sluten grupp på Facebook där man egentligen kan prata om vad som helst så länge man håller sig kring ämnet så klart. Ingen fråga eller undran är för liten eller för dum. Det vi vet av erfarenhet är att när man börjar komma igång med sin meditationsträning då kommer det frågor och de bästa svaren brukar man få genom att samtala och dela sina erfarenheter med varandra. Facebook är ett enkelt och bra forum för det här ändamålet. Där finns även möjligheten att på ett närmare och intimare sätt få svar på sina frågor från oss inspirationsguider.

Mandalas – De flesta av er känner säkert till målarböcker för vuxna och en del har säkert känt vad skönt avkopplande det är att sitta som ett litet barn igen och färglägga olika typer av mönster. Det är en typ av fysisk meditation och har en ren läkande effekt på stressade hjärnor. Eftersom vi vet att det finns en meditationsform för precis alla och färglägga Mandalas är en som vi själva älskar så har vi ett växande bibliotek på över 100 olika Mandalas färdiga för dig att ladda ner, skriva ut och bara sätta sig i lugn och ro för att meditativt färglägga.