FAQ

Hem/FAQ
FAQ2018-06-29T11:45:53+02:00

FAQ

Jag har fått ett presentkort – Hur gör jag?2019-12-02T23:41:54+01:00

Vad kul! Grattis och välkommen.

Du går till vår sida för inlösen av presentkort. Du hittar länk högst upp på sidan i menyn eller här – Lös in ditt presentkort

Beroende på vilken längd på prenumerationen du har fått i present så väljer du det alternativ som motsvarar ditt presentkort. De olika alternativen är 1 månad, 3 månader eller 12 månaders prenumeration på vår Premium tjänst.

Du fyller i dina uppgifter för att bli medlem. I kassan fyller du i den unika koden som står angivet på ditt presentkort och aktiverar din registrering. Ditt köp genomförs utan kostnad.

Du är nu klar och har obegränsad tillgång till allt material under den period som ditt presentkort gäller för. Din prenumeration kommer inte förnyas automatiskt vid periodens slut, men självklart kan du förlänga din prenumeration om så önskas när din gåvoperiod är över. Det gör du enklast via Din medlemssida – Mitt konto.

Köpa presentkort2019-12-02T23:20:37+01:00

Du kan köpa presentkort på 1 månad, 3 månader eller 12 månaders prenumeration av vår Premium tjänst. Du hittar de här  – Presentkort!

Våra presentkort är giltiga i 12 månader fr.o.m. inköpsdatum och varje presentkort innehåller en unik kod som mottagaren anger vid aktivering av medlemsskap.

Presentkortet skickas direkt efter genomfört köp till den angivna e-postadressen. Du kan därefter välja att skriva ut presentkortet för att överlämna till mottagaren eller skicka det vidare till mottagaren med e-post.

OBS: Vi har noterat att mailet med presentkort ibland hamnar i e-postens skräppost. Se efter där ifall du inte hittar ditt presentkort i e-postens inkorg.

100 % nöjd kundgaranti2019-12-01T22:08:33+01:00

Vi är så säkra på vår sak att vi alltid ger en 100 % nöjd kundgaranti. När det gäller vår prenumerationstjänst Premium ger vi alltid möjligheten till att prova och använda tjänsten kostnadsfritt under 14 dagar.

Vid bokning av privata lärartimmar eller personligt anpassade meditationskurser är den första inledande sessionen alltid gratis för att du som kund ska få möjlighet att känna efter att det känns rätt. Skulle du fortfarande inte vara nöjd och anser att det här med meditation inte hjälper dig på det sätt du förväntat dig får du 100 % av kostnaden tillbaka förutsatt att du bokat, genomfört 8 sessioner och gjort de övningar som förväntats. Dvs. gett kursen och verktygen en ärlig chans under 8 veckor.

Meditation som andningsverktyg är ingen quick fix utan fungerar precis som vilken annan träning som helst. Övning ger färdighet och det tar upp mot ca 8 veckor att dels etablera en ny vana och märka av varaktiga resultat, även fast de flesta känner av effekterna direkt. Därför sätter vi ett 8 veckors krav på vår garanti.

Hur ändrar jag min prenumerationsform?2019-12-01T22:09:53+01:00

För att ändra prenumerationsform (månad, kvartal eller helår) behöver du först avsluta din aktiva prenumeration. Detta gör du via sidan mitt konto. När din prenumeration är avslutad så kan du aktivera en ny prenumerationsform genom att gå till sidan bli medlem och välja den form som passar dig bättre.

Du kommer inte att debiteras förrän din gamla prenumerationsform har löpt ut. Du kan se när din prenumerationsform löper ut genom att gå till dina prenumerationer och klicka dig in på den prenumeration du avslutat.

Kan jag fortsätta vara medlem fast jag slutar prenumerera på Premium?2019-12-01T22:11:36+01:00

Ja, det kan du. Ditt konto har du kvar även fast du avslutar din prenumeration på Scandinavian Meditation. Du kommer inte kunna ta del av de medlemssidor som ingår i premium, men det gör att du väldigt enkelt kan återaktivera din prenumeration när du vill.

Jag är nybörjare – Finns det nybörjarprogram?2019-12-01T22:14:58+01:00

Både Ja och Nej.  Ja, för att vi har samlat ett antal guidade meditationer och inspirationsspår som vi vet är populära när man är helt ny med meditation. Men också Nej, eftersom vi är övertygade om att i grunden behövs inga speciella nybörjarvarianter utan alla typer av guidade meditationer och inspirationsspår passar lika bra till alla. Det finns helt enkelt inga olika nivåer. Det är bara att plugga in hörlurarna, lyssna och följa med oavsett om det handlar om 5 eller 40 minuter, enkelt andningsfokus eller visualiseringsmeditation. Här hittar du allt du behöver veta för att komma igång.

Hur gör jag för att avsluta min prenumeration?2017-11-20T14:16:21+01:00

För att avsluta din prenumeration loggar du bara in på Scandinavian Meditation och går till

”Mitt Konto” och sedan ”Prenumeration”. Där klickar du  ”visa” på din aktiva prenumeration och sedan ”Avsluta” vid åtgärder. Nu är det klart! Du har sedan tillgång till tjänsten tills din innestående betalningsperiod löper ut.

Betalning & kostnad2019-12-01T22:17:53+01:00

Betala gör du enkelt med kort och hur mycket det kostar beror på vilken typ av prenumeration du väljer. Vi vill att du ska få prova i lugn och ro utan att behöva betala något innan du har bestämt dig så då är Premium Månad det alternativ du ska välja. Då får du de första 14 dagarna gratis vilket betyder att du inte behöver betala någonting för att komma igång. Därefter betalar du 99 kr/månad, vilket debiteras automatiskt. Då slipper du komma ihåg att uppdatera betalningsinformationen och du vet att du alltid har tillgång till nya meditationer. Det finns absolut ingen form av bindningstid så känner du att du inte vill vara medlem längre så kan du avsluta med ett enkelt knapptryck precis när du vill.

Väljer du Premium Kvartal eller Helår så vet du troligen redan att det här med meditation och inspiration är något som passar dig eller så vill du inte ha löpande betalningar varje månad. Här får du möjligheten att betala för 3 eller 12 månader på en gång. Medlemskapet är giltigt under den angivna tiden och även här debiteras din prenumeration automatiskt efter giltighetstiden har gått ut. Vill du inte förnya din prenumeration kan du självklart avsluta när du vill, men dock senast på sista dagen innan din period går ut.

Vad ingår i tjänsten?2019-12-01T22:20:55+01:00

Guidade meditationer, videos, övningar och behagliga ljud – När du blir medlem hos Scandinavian Meditation får du tillgång till ett stort växande bibliotek av guidade meditationer och inspirationsspår. Det är allt från korta 3 minutare med fokus på andningen till mer djupgående, punktspecifika visualiseringsmeditationer. Det finns alla möjliga tänkbara varianter helt enkelt för att variationen är bra för vår utveckling och vår hjärnstimulans. Vår hjärna har en tendens att bli uttråkad och förutseende när vi gör samma sak om och om igen, vilket oftast leder till att vi kan få svårt att uppehålla nyfikenheten och vårt praktiserande.

Eftersom meditationen är ett verktyg och mindfulness för oss är ett förhållningssätt till livet har vi också ett stort antal ljudfiler som är mer inspiration än regelrätt meditation. Helt enkelt för att vi vill sprida inspirerande kunskap om hur vi kan tänka nytt, tänka annorlunda och få starka verktyg att förhålla oss till allt vi springer på i livet.

Facebookgruppen – Facebookgruppen är en sluten grupp på Facebook där man egentligen kan prata om vad som helst så länge man håller sig kring ämnet så klart. Ingen fråga eller undran är för liten eller för dum. Det vi vet av erfarenhet är att när man börjar komma igång med sin meditationsträning då kommer det frågor och de bästa svaren brukar man få genom att samtala och dela sina erfarenheter med varandra. Facebook är ett enkelt och bra forum för det här ändamålet. Där finns även möjligheten att på ett närmare och intimare sätt få svar på sina frågor från oss inspirationsguider.

Mandalas – De flesta av er känner säkert till målarböcker för vuxna och en del har säkert känt vad skönt avkopplande det är att sitta som ett litet barn igen och färglägga olika typer av mönster. Det är en typ av fysisk meditation och har en ren läkande effekt på stressade hjärnor. Eftersom vi vet att det finns en meditationsform för precis alla och färglägga Mandalas är en som vi själva älskar så har vi ett växande bibliotek på över 100 olika Mandalas färdiga för dig att ladda ner, skriva ut och bara sätta sig i lugn och ro för att meditativt färglägga.

Hur blir jag Premium medlem?2019-12-19T21:55:36+01:00

Du väljer ett av de tre premium alternativen Månad, Kvartal eller Helår och går vidare till ”Bli Medlem”. När du har fyllt i dina uppgifter och gått vidare till betalningsfunktionen så är det klart. Du kommer få ett välkomst mail och kvitto så fort du har blivit medlem.

Nu är det bara att logga in och bli inspirerad och börja meditera.

Did you find what you were looking for? If not, contact us so we answer your questions!