Boka en privat meditationskurs

Du har nu förstått att det här med negativ stress inte är så värst bra. Du har också fått höra att meditation däremot är riktigt bra för kroppen. Men när du söker efter en meditationskurs hittar du ingen som riktigt passar just dig. Så vad gör man då?

Jo, då bokar du en privat meditationskurs så klart! Med en personlig meditationslärare kommer du snabbt lära dig andningsverktygen du behöver. Du kommer känna dig mer avslappnad, fokuserad och dramatiskt minska stressen i din vardag. Med våra privata och personligt anpassade meditationsprogram hjälper vi dig att hitta din perfekta meditationskurs.

Den första inledande sessionen är alltid gratis för att du ska känna att det här känns bra för dig.

En personlig meditationskurs anpassad efter ditt liv

Vi tar fram en personligt anpassad meditationskurs som passar just dig och ditt liv. Med en privat meditationslärare och valfri

längd på din meditationskurs kommer du igång snabbt och får varaktiga resultat snabbt i din vardag. Sessionerna är antingen 60 eller 90 minuter per gång.

Här nedan kan du se en liten del av det vi kan hjälpa dig med:

 • Minska den negativa stressens påverkan i din vardag, både privat och i yrkeslivet.

 • Bli mer fokuserad och medvetet närvarande i det du gör.

 • Bli av med sömnproblem och förbättra sömnkvalitén.

 • Bli mindre styrd av dina negativa känslor och tankar så du får lättare att fatta bättre beslut, både privat och i yrkeslivet.

 • Din personliga utveckling och hitta din naturliga insikt, ”vad vill jag”

 • Öka dina känslor av välbefinnande, tacksamhet och medkänsla.

 • Helt enkelt hitta till ditt inre lugn.

Du kommer att märka skillnad i alla delar av ditt liv.

På samma sätt som din personliga tränare hjälper dig att komma igång och upprätthålla rätt fysisk träning, hjälper vår personliga meditationslärare dig att förstå hur hjärnan fungerar. Vad stress egentligen är och ger dig kunskap om de meditationsformer och mentala verktyg som passar bäst för just dig och dina vardagliga rutiner. Det här är din PT för hjärnan och du får nyckeln till ditt mentala gym.

Din meditationslärare finns också där för att motivera dig till att bygga och upprätthålla en rutin som passar dig. Du får svar på de frågor som dyker upp och stöttning när det blir tufft.

I en personligt anpassad meditationskurs kommer du få kunskap, övningar och praktiska verktyg. Dessa kan du redan från dag ett kan applicera och använda i din vardag. Både privat och i yrkeslivet. Det här gör att du märker skillnad snabbt och på en kort tid kan komma in i en ny god vana och se snabba resultat.

Du kommer att märka skillnad inte bara när du sitter på meditationskudden utan i alla delar av ditt liv. På jobbet, i dina relationer och framför allt inom dig själv.

Det här är din PT för hjärnan och du får nyckeln till ditt mentala gym.

Vad kostar det

 • 1:a inledande sessionen – Gratis, utan bindning
 • Enskilda lektioner á 60 min – 1250 kr

Personligt utformade kurspaket – Boka med en vän utan extra kostnad

I alla kurspaket kan du boka med en vän kostnadsfritt, ibland är det ju lättare när man är två tänker vi. Delad glädje är dubbel glädje liksom. Det ingår kostnadsfri inledande session, handledning via epost och 6 månaders prenumeration på vår Premiumtjänst där du får tillgång till vårt mediabibliotek med guidade meditationer, övningar och video.

 • Personligt anpassad kurs, 4 x 60 min – 4500 kr, 10% rabatt
 • Personligt anpassad kurs, 4 x 90 min – 5000 kr, 20% rabatt
 • Personligt anpassad kurs, 6 x 60 min – 5000 kr, 20% rabatt
 • 100 % nöjd kundgaranti! Vi är så säkra på vår sak att vi alltid ger en 100 % nöjd kundgaranti där du får pengarna tillbaks om du inte är nöjd. Läs mer här

 • Första inledande sessionen är Gratis! Det viktigt för oss med förtroende så den första inledande sessionen är alltid gratis för att du ska känna att det här känns bra för dig.

Jag vill veta mer