Skapa egna nya utmaningar!

Att ge sig själv utmaningar är ett riktigt bra sätt att både komma igång med en ny vana och att lyfta den till nästa nivå. Framförallt när det handlar om personlig utveckling  och meditation. Det viktigaste här är ju inte att lära sig själva teknikerna utan att verkligen ta sig i kragen och göra det regelbundet, så ge dig själv en meditationsutmaning och varför inte en som handlar om det viktigaste av allt. Kärleksfull medkänsla!

Här kommer en kärleksfulla spark i baken till att komma igång med en veckoutmaning kring ämnet och få den där lilla, men viktiga stunden då vi kan sätta hjärnan på laddning. Den så viktiga egentiden.

1 Utmaning, 7 Dagar, 7 Meditationer

Så hur kommer jag igång?

Bestäm en vecka som passar dig. Personligen kan jag tycka att det bara är att sätta igång, man behöver inte börja på en måndag. Mitt i veckan går precis lika bra. Välj ut sju guidade meditationer och det spelar ingen roll ifall de är korta eller långa. Vi har ju gjort ett medvetet val att göra nästan alla våra meditationer korta så att alla kan känna att det finns tid att ta några minuter för sig själv.

5-10 minuter finns det ALLTID tid till…om inte annat när man är på toaletten. =)

Välj gärna de meditationerna som har fokus på kärleksfull medkänsla, både till andra och den riktigt svåra, till oss själva.

Det som troligen händer efter sju dagar är att meditationsvanan är lite starkare och vi alla är lite extra kärleksfulla.

Kram